NieuwsNieuws

momenteel zijn wij volop in voorbereiding met het organiseren van het Bevrijdingsfeest van 12 t/m 15 september 2024. noteer deze data alvast in jullie agenda.

Boek te koop:


Wachtwoord Schaakspel". Dit boekwerk werd uitgegeven onder eigen beheer.
Deze uitgave kwam tot stand op non profit basis en is bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Maastricht en omgeving.
De gevechten op 10 mei 1940 zijn door verschillende auteurs al meermaals beschreven. De auteurs van dit boek beperken zich hoofdzakelijk tot het gebeuren te Maastricht en directe omgeving. Met foto’s en kaarten uit het verleden en het heden proberen wij de lezer mee te voeren door het Maastricht van toen en nu.
We hopen dat de gedetailleerde verslagen, van de korte maar hevige strijd, de lezer meer inzicht geeft in wat er zich in Maastricht en omgeving gedurende die eerste oorlogsdag heeft afgespeeld. We hopen op die manier recht te doen aan de inspanningen en opofferingen van de Nederlandse soldaten en burgers tijdens ‘De Slag om Maastricht’.
Het boek telt 310 pagina's en meer dan 200 foto's. Het formaat is A4 staand (21,0 x 29,7 cm). Het boek heeft een softcover omslag glanzend gelamineerd.
De uitgave kost € 25,00, exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €5,75 (pakket versturen naar een huisadres).
Heb je interesse: stuur een berichtje naar webmaster@breurhenket.com

 


 

Evelien van Flachsfotografie heeft een paar mooie ansichtkaarten gemaakt van het bevrijdingsfeest in Valkenburg op 13 september 2019

 

Op deze plaatsen zijn ze al te koop, scan de QR code